Boek

“Na 1 avond begrijp ik jou”

Je staat in de rij voor de kassa van de supermarkt. Er staan 4 mensen voor je. Je treft het niet; de mevrouw die aan de beurt is, is vergeten de bananen af te wegen… En jij, jij moet over een kwartier op je afspraak zijn. Herkenbare situatie?
Hoe zou jij reageren? Word je kwaad, blijf je rustig of ga je een praatje maken met degene die achter je staat? Of voel je je misschien dom omdat je altijd in de verkeerde rij staat?

figuur_kassa

Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden leg ik uit hoe je je eigen gedrag en dat van anderen kunt verklaren. Ik doe dat met behulp van de temperamentenleer volgens de klassieke inzichten van de Oude Grieken, gecombineerd met de persoonlijkheidstypen van Jung.

Op eenvoudige manier houdt dit boekje je een spiegel voor waarin je jezelf en anderen zult herkennen. In 1 avond heb je het boekje wel gelezen…en dan begrijp je het!

Het is geen wetenschappelijk onderbouwde visie. Het is de levenservaring van 30 jaar.

Ik hoop met dit boek dat je het gedrag van je partner, je kinderen en/of je collega’s beter gaat begrijpen. Hierdoor zullen minder misverstanden ontstaan.

Stresssituaties binnen relaties zullen minder worden en je geluksgevoel groter!

Klik hier en het bestel het boek